MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

04.11.2026 10:14
ANASAYFA › KARABÜKSPOR › Şimdi Biz Tecavüz Ettik...

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

TECAVÜZ VAR!

Şimdi Biz Tecavüz Ettik...

Kayserispor'a mağlup oldukları karşılaşmadan sonra "Bize resmen tecavüz ettiler"açıklaması yaptı...
Şimdi Biz Tecavüz Ettik...
07 Mayıs 2013 16:35

 

"ŞİMDİ BİZ TECAVÜZ ETTİK"

Yılmaz Vural"Kayserispor maçının ardından söylediklerim çok konuşulmuştu. Bu kez aynı şeyi biz yaptık" ifadesini kullandı.

Vural, 1-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, sadece kendilerinin kazanmalarının değil, alt sıralardaki takımların aldıkları sonuçlardan da memnun olduklarını söyledi.

"ALTTAN 2. OLMA İHTİMALİMİZ YOK"

Orduspor'un, mağlup olmasının ardından matematiksel olarak kendilerini geçme şansının kalmadığını ve bordo-beyazlı ekibin alttan 2. olma ihtimalinin ortadan kalktığını belirten Vural, "Ligde 38 puanla kaldık gibi bir muhabbeti yapmak hiç doğru olmaz. Futbol, çok garip bir oyundur. O yüzden temkinliyiz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ten, taraftarlara kadar herkese teşekkür ettiğini dile getiren Vural, "Takımı bulunduğu konuma getirdiğim için kendime de teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler:

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!