MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

29 Mart 2024 Cuma 13:33
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA GÜNDEM DÜNYADAN DİN Papa, mafyayı cehenneme gönderiyor

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

MAFYAYI AFAROZ ETTİ!

Papa, mafyayı cehenneme gönderiyor

Papa Francis ilk kez bu kadar sert şekilde, İtalyan mafyasını dinden çıkararak 'cehenneme' göndermekle tehdit etti.
22 Haziran 2014 Pazar 14:38

Papa Francis, emperyalistler ve ‘kapitalist düzen’den sonra bu kez mafyayı hedef aldı. Mafyanın gittiği yolu “Şer yolu” olarak nitelendiren Papa Francis, entrika ve kötülükle bağdaştırdığı mafyayı ‘aforoz’ ederek dinden çıkardı. 
 
İtalya ’nın Sibari kentinde halka hitap eden Papa Francis, “Mafya gibi kötülüğün yolunu tutanlar, Tanrı’nın yolundan uzaklaşmışlardır. Bunlar aforoz edilmişlerdir,” diyerek, mafyayı sert bir dille eleştirdi. 

“Bu illetle mücadele etmeliyiz, ortadan kaldırmalıyız,” diyen Papa Francis, kilisenin organize suçla mücadele için tüm gücünü kullanacağını söyledi. 
 
Mafyaya, “Cehennemden kurtulmak için hala vaktiniz var. Ancak bunun için yaptıklarınızdan vazgeçmeniz lazım” diye seslenen Papa Francis, “Tövbe etmediğiniz sürece gideceğiniz yer orası olacak” diyerek cehennemi işaret etti. 
 
Papa Francis’in sözlerinin, 1993 yılında Papa II. Johannes Paul’den sonra mafyayı doğrudan hedef alan ve sert eleştiri getiren ilk konuşma olduğu belirtiliyor. 
 
İtalya’da oldukça güçlü olan ve zaman zaman politikacıları bile tehdit eden mafyanın 116 milyar Euro parasal gücünün olduğu belirtiliyor.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: Papa Francis mafya Vatikan Cenevre İtalya afaroz
İLGİLİ HABERLER

GÜNLÜK YEMEK TARİFİ

Biberli italyan makarna

Bugün ne pişirsem derdine son. En lezzetli pratik günlük yemek tariflerini mgdtv.com'da bulabilirsiniz, afiyet olsun devamı...

İNSANLI TARİHİ İÇİN

Çılgın İtalyan kafasını kestiriyor!

İnsanlık tarihi için ölmeyi göze alan 30 yaşında ki Valery Spiridonov adlı İtalyan kafasını kestirmeyi kabul etti... devamı...

YARI PARAYA GİDİYOR

Pandev İtalya yolcusu

Sarı kırmızılı klüpte beklentileri karşılayamayan Napoli'den transfer edilen Pandev İtalya'ya dönme kararı aldı. devamı...

İLK DEFA AVRUPA'DA

Türk otomobili İtalya'da

Azerbaycan, Lübnan ve Bulgaristan'a satışı yapılan Volkicar, böylelikle ilk kez Avrupa sınırlarına girmiş oldu. devamı...

İTALYA'YA SERT CEVAP

'Eğer İtalya izahat yapmazsa...'

Davutoğlu, İtalya Başbakanı’nın sözleri için “Çıkıp izahat yapmazsa çok sert şekilde mukabelede bulunacağız” dedi. devamı...

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.