MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

28 Mart 2024 Perşembe 18:45
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA GÜNDEM GÜNCEL KONYA Bu ancak fıkralarda olur!

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

5 SAAT MAHSUR KALDI

Bu ancak fıkralarda olur!

Kapısının mühürlenmesi üzerine yaklaşık 5 saat iş yerinde mahsur kalan İbrahim İş, zabıta tarafından kurtarıldı.
17 Eylül 2014 Çarşamba 17:27

İşyerinin kapısı mühürlenince, 5 saat mahsur kaldı

Konya’da ruhsatı olmadığı iddiasıyla zabıta ekipleri tarafından kapısının mühürlenmesi üzerine yaklaşık 5 saat iş yerinde mahsur kalan İbrahim İş, olay yerine çağırılan zabıta ekipleri tarafından kapıdaki mühür kırılıp açılarak çıkarıldı.

Olay dün Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi’nde meydana geldi. Bir çok esnafın bir araya gelerek açtığı ve halk arasında sosyete pazarı olarak bilinen konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinin satıldığı iş yerine gelen İbrahim İş, malzemelerini kendisi için ayrılan bölüme indirdi. Sabah erken saatlerde geldiği için yorulan İş, dinlenmek için reyonda uyumaya başladı. Öğle saatlerinde iş yerinin önüne gelen Selçuklu Belediyesi Zabıta ekipleri ise dükkan sahibi Hakan Doğan’a iş yerinin ruhsatı bulunmadığı için mühürleyeceklerini bildirdi. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik iş yerinde içeride bulunan esnafı çıkartan Zabıta ekipleri iddiaya göre içeriyi kontrol ettikten sonra iş yerinin kapısını kilitleyip mühürledi.

Gelişmelerden habersiz kendisi için ayrılan bölümde uyuyan İbrahim İş ise uyanınca büyük şoke oldu. Kapıya geldiği zaman kilitli ve mühürlü olduğunu gören İbrahim İş, avukatını arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen avukatının haber vermesi üzerine yeniden iş yerine gelen zabıta ekipleri İbrahim İş’i içeride görünce şaşkına döndü. Yaklaşık 5 saat boyunca içeride mahsur kalan İbrahim İş, görevlilerin mührü kırıp kapıyı açması üzerine dışarıya çıkarıldı.

Çarşıda konfeksiyon ürünleri sattığını ve malzeme getirdiğini belirten İbrahim İş, başına gelen durumdan dolayı büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi. İş, ‘’İş yerine malzeme getirmiştim. Çok yorgun olduğum için de benim için ayrılan bölümde dinlenmeye çekildim. Bir süre sonra uyuyup kalmışım. Kalktığımda etrafımda kimse yoktu. Kapı gittiğimde kilitli ve mühürlü olduğunu gördüm ve avukatımı arayarak yardım istedim,’’ dedi. 

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: İbrahim İş zabıta kurtarıldı mühür mahsur Konya
İLGİLİ HABERLER

KAYBOLDU SANDILAR

15 saat teleferikte mahsur kaldı

'Sesimi kaybedene kadar çığlık attım': Snowboardcu sıcaklık -5 dereceyi bulurken gondolda 15 saat mahsur kaldı... devamı...

"BUNLAR İHANET ŞEBEKESİ"

Yalçın Akdoğan Konya'da konuştu

Akdoğan Konya Yolu'nda yer alan milletvekili adayı Ali İhsan Arslan İle beraber kullanacağı SKM açılışını gerçekleştirdi devamı...

14 SAAT SONRA...

Feribottaki 188 yolcu kurtarıldı

Çanakkale'de dün karaya oturan Gökçeada-1 feribotunda bulunan 188 yolcu yaklaşık 14 saat sonunda tahliye edildi. devamı...

FACİA ENGELLENDİ

Uçuruma 10 metre kala kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2.5 yaşındaki Ali uçuruma 10 metre kala bir balıkçı tarafından kurtarıldı. devamı...

İLGİYLE KARŞILANDI

Beşiktaş, Konya'ya indi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya’ya geldi. devamı...

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.