MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

24 Nisan 2024 Çarşamba 04:48
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA SPOR MOTOR SPORLARI 2014 Dakar Rallisi

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

İLK ETAP 809 KİLOMETRE

2014 Dakar Rallisi

Arjantin, Bolivya ve Şili'de düzenlenen 2014 Dakar Rallisi, Rosario ile San Luis arasındaki 809 km.lik etapla başladı.
06 Ocak 2014 Pazartesi 15:36

Arjantin, Bolivya ve Şili'de düzenlenen 2014 Dakar Rallisi, Rosario ile San Luis arasındaki 809 kilometrelik etapla başladı.

Otomobil sınıfında Haval ekibinden Carlos Sousa-Miguel Ramalho ikilisi 2 saat 20 dakika 36 saniyelik süreyle birinci sırayı aldı.

Mini takımından Orlando Terranova-Paulo Fiuza çifti rakiplerinin 11 saniye arkasında ikinciliği elde ederken, Nasser Al-Attiyah ve Lucas Cruz'dan oluşan bir diğer Mini ekibi liderin 47 saniye ardından üçüncü sırada kaldı.

Geçen yılın otomobil klasmanı birincisi Fransız Stephane Peterhansel ise ilk günü 6. sırada tamamlayabildi.

Motosiklet klasmanında günün kazananı Honda'nın İspanyol pilotu Barreda Bort oldu. Barreda'nın 2 saat 25 dakika 31 saniyelik derecesi kendisine birinciliği getirdi.

Barreda'nın 37 saniye ardından vatandaşı Marc Coma ikinciliğin sahibi olurken, geçen yılın şampiyonu Cyril Despres ise liderin 1 dakika 40 saniye gerisinde üçüncü sırada yer aldı.

2014 Dakar Rallisi'nin ikinci etabı, San Luis ile San Rafael arasındaki (otomobil 798 kilometre, motosiklet 724 kilometre parkurda düzenlenecek.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: 2014 Dakar Rallisi Arjantin Bolivya Şili
İLGİLİ HABERLER

DİKKAT ÇEKİCİ GÖZLEM

Tercihlerin kişiliğinizi belirliyor

Dikkat! Sütlü mü? Beyaz mı? Yoksa bitter çikolatayı mı tercih ediyorsunuz? Bu yoğun lezzetlere olan ilginiz... devamı...

İLK MAÇTA YENDİ

Arjantin 64-74 Türkiye

Yunanistan'da düzenlenen FIBA 19 Yaş Altı Erkekler Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, ilk maçında 74-64 yendi devamı...

OTONOMİ GÜN SAYIYOR

2. Klasik otomobil rallisi başlıyor

Avrupa’nın en büyük otomotiv Alışveriş Köyü olacak olan Otonomi, bu yıl 2. kez Otonomi Rallisi etkinliğiyle açılacak. devamı...

BEHLÜL-BİHTER VAKHALARI

Üç kişilik ilişkiler yaygınlaştı

Yapılan bir araştırmaya göre her 5 yetişkinden biri, sevgilisi ya da eşinden başka bir kadına ve ya erkeğe aşık devamı...

İSTANBUL'DA DEV OPERASYON

4 bin kişilik asayiş uygulaması

İstanbul’da 39 ilçede 4 bin polisle yapılan asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 229 kişi gözaltına alındı. devamı...

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.