MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

19 Mart 2024 Salı 05:00
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA EKONOMİ SEKTÖREL EMLAK Ev fiyatları arttı

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

EV ALACAKLAR DİKKAT

Ev fiyatları arttı

Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE), 2015 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,68 oranında arttı
30 Haziran 2015 Salı 10:24

Türkiye konut fiyatları endeksi (TKFE) nisan ayında bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 18.5 artarken, en yüksek yıllık değişimin gerçekleştiği il olan İstanbul’daki artış ise yüzde 28.61 oldu.

merkez bankası verilerine göre TKFE nisanda bir önceki aya göre yüzde 1.68 artarken, bir önceki yıl aynı döneme göre reel artış yüzde 9.81 olarak gerçekleşti. Metrekare başına konut değeri olarak hesaplanan birim fiyatlar, 2014 Nisan ayında 1365.32 TL iken 2015 Nisan ayında 1596.03 TL oldu. Üç büyük ilin konut fiyat endekslerindeki gelişmeler değerlendirildiğinde, söz konusu ayda bir önceki aya göre İstanbul, Ankarave İzmir’de sırasıyla yüzde 2.17, yüzde 1.15 ve yüzde 1.03 artış görüldü. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre ise İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla yüzde 28.61, 11.85 ve 14.65 artış gösterdi. Üç büyük ilin yeni konut fiyat endeksleri değerlendirildiğinde, nisan ayında bir önceki aya göre, İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla yüzde 1.82, yüzde 1.12 ve yüzde 0.11 artış kaydedildi.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: ev satın alma tkfe ekonomi mgd haber güncel m041028

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.