MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

20 Nisan 2024 Cumartesi 01:50
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA EKONOMİ ALTIN Altında "Fed ve Yunanistan" etkisi

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

ZİRVEYE YAKIN

Altında "Fed ve Yunanistan" etkisi

Altın, Fed'in faiz işareti ve Yunanistan krizinin derinleşmesi ile 3 haftanın zirvesi yakınında
19 Haziran 2015 Cuma 15:12

Altın, Fed'in faiz artırımlarında kademeli bir tutum takınacağını kaydetmesi ve Euro Bölgesi maliye bakanlarıtoplantısında Yunanistan krizine bir çözüm bulunamamasının ardından, ikinci haftalık yükselişe yaklaştı.

Altın, Fed Başkanı Janet Yellen'ın Çarşamba günü ekonomik büyümeye ilişkin daha fazla işaret görmek istediğini ifade etmesinin ardından, bu hafta yüzde 1,5'lik kazanca yaklaşıyor. Yunanistan ize müzakerelerin şimdilik sonuçsuz kalması ile eurodan çıkışa bir adım daha yaklaştı. 

Londra'da bulunan SP Angel Analisti Carole Ferguson "Altın dolarla birlikte hareket ediyor. Faiz beklentileri de en önemli etmen olarak karşımıza çıkıyor" yorumlarında bulundu. 

Spot altın yüzde 0,2 gerileyerek Londra saati ile 10:37'de ons başında 1,199,38 dolar oldu. Fiyat düün 1,205 dolara kadar çıkmıştı. Ağustos vadeli altın da yüzde 0,2 değer kaybederek, ons başına 1,199.90 dolar oldu.

Spot gümüş fazla değişmeyerek ons başına 16.1431 dolarda kaldı. Platin yüzde 0.2 yükselerek ons başına 1,084.70 dolarda kaldı ve beşinci haftaya taşıdığı kaybını biraz azalttı. Metal beşinci haftayı da kayıpla geçerse, Kasım ayından bu yana en uzun haftalık düşüş serisini gerçekleştirmiş olacak. Metal 17 Haziran'da altı yılın en düşük seviyesini gördü.

Palladyum yüzde 0.5 düşüşle ons başına 718.65 dolara geriledi ve böylelikle son 16 günün 15'inde düşerek Çarşamba günü girdiği ayı piyasasını daha da genişletti

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: altın FED Yunanistan altın fiyatları mgd haber güncel m041028

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.